Hotelinformatie

Check-in, Check-out

Check-in vanaf 14.00 tot 18.00, als u later aankomt vragen wij u ons te verwittigen.
De kamers dienen door de klant vrijgemaakt te worden tegen uiterlijk 10.00, de dag van vertrek, indien niets andres werd afgesproken.

Restaurant

Maandag tot zaterdag van 18.00 tot 21.00
Zondag van 12.00 tot 14.00 (’s avonds gesloten)
Naast onze kleine kaart, bieden wij elke avond een dagmenu en in het weekend een seizoensmenu aan.
Wij raden un aan te reserveren.

Ontbijt

Maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 9.30
Zaterdag en zondag van 8.00 tot 10.00

Pool

Elke dag van 8.00 tot 12.00 en van 15.00 tot 22.00

Huisdieren

Propere en goed opgevoede huisdieren zijn welkom in ons hotel en boekbaar via het boekingsplatform van onze eigen website!
Ze mogen niet alleen gelaten worden achter gelaten in de hotelkamer.
We vragen een kleine vergoeding van €10 per dag om de extra schoonmaakkosten te dekken (hondenvoer niet inbegrepen).
Honden zijn toegestaan in het restaurant, maar niet in het zwembadgebouw.

Fietsruimte

Een afgesloten fietsruimte is gratis beschikbaar voor alle hotelgasten.
Fietsen mogen niet meegenomen worden in de hotelkamer!

Contract

Deze algemene voorwaarden regelen legale overeenkomsten tussen onze klanten en het Hotel Restaurant Tychon AG. Als fundament dient een reserverings- of opdrachtsbevestiging, die de klant per e-mail, per fax of per post opstuurt. Opties Optiedata zijn voor beide partijen bindend. Indien de klant niet tijdig een shriftelijke bevestigung stuurt, kan het Hotel Restaurant Tychon AG, na het vervallen van een optie, onmiddellijk over het gereserveerde aantal kamers beschikken. De bevestiging moet ten laatste aankomen op de afgesproken optiedatum.

Annuleringsvoorwaarden voor hotelreserveringen

  • Als u een kamer reserveerde, zonder het verlenen van uw credit card gegevens als garantie, houden wij de kamer voor U vast tot 14 uur op de dag van aankomst. Verschijnt u niet tegen dit tijdstip, kan het Hotel Restaurant Tychon AG onmiddellijk over het gereserveerde aantal kamers beschikken.
  • Als u een kamer reserveerde, met uw credit card gegevens als garantie, maar door omstandigheden niet kunt aanreizen, vragen wij u om uw reservering telefonisch of per E-Mail te annuleren, ten laatste 24 uur voor de dag van aankomst. Bij een te late annulering, niet-opdagen, latere aankomst of vroegtijdig vertrek, wordt één nacht in rekening gebracht, indien u hierover geen contact met het Hotel Restaurant Tychon AG opneemt. Als het Hotel Restaurant Tychon AG deze kamer(s) toch nog kan verkopen, zien wij wellicht graag van annuleringskosten af.
  • Bij reserveringen via een Online Booking Engine, gelden de aangegeven reserverings- en annuleringsvoorwaarden van de site. Indien de aangifte van uw credit card gegevens niet correct zijn, betracht het Hotel Restaurant Tychon AG de reservering als ‘niet geldig’.

Reserveringen en Annuleringen voor groepen vanaf 10 personen

Het Hotel Restaurant Tychon AG vraagt zijn klanten om grote veranderingen van een reservering schriftelijk als ook tijdig te melden. Wordt een reservering van een groep compleet geannuleerd, zonder invloed van het Hotel Restaurant Tychon AG, dan ontstaan principieel volgende annuleringskosten:

  • 30 tot 15 dagen voor aankomst 25% van de prijs van het volledige verblijf
  • 14 tot 5 dagen voor aankomst 50% van de prijs van het volledige verblijf
  • 4 tot 0 dagen voor aankomst 100% van de prijs van het volledige verblijf

Betalingsmodaliteiten

Het Hotel Restaurant Tychon AG behoudt zich voor om bij reserveringen een voorschot of een volledige betaling van het verblijf te verlangen. Aan klanten/groepen uit het buitenland vragen wij altijd een geldige kredietkaart (VISA / MASTERCARD) en de daarbij horende afloopdatum van de kaart. Belangrijk! Het Hotel Restaurant Tychon stuurt geen rekeningen op naar het buitenland.

BTW

De belasting op de toegevoegde waarde op kamerprijzen bedraagt 6% en is in de kamerprijs inbegrepen.

Schade

Klanten en/of daarbij betrokkene derde personen die schade aanrichten in of rond het Hotel Restaurant Tychon AG of diefstal plegen, betalen daarvoor een schadevergoeding.

Diefstal

Het Hotel Restaurant Tychon AG draagt geen verantwoordelijkheid voor diefstal of beschadigingen, die door derden werden veroorzaakt.

Verloren Voorwerpen

Verloren voorwerpen worden enkel op aanvraag van de klant teruggestuurd. De kosten en het risiko van een verzending draagt enkel de klant.

Toegepast Recht, Gerechtsinstantie

In elk geschil, waar ook de handeling, dienst of overeenkomst plaatsgrijpt, zijn alleen de rechtbanken van Eupen bevoegd en dit uitsluitend overeenkomstig het Belgische rechtssysteem.

 

Eynatten, 21 augustus 2022